torstai 12. syyskuuta 2013

Matkakirjailija Lehto Seppo kuvaa maailmaa videoin ja valokuvin, koska se on vähiten "kiihottavaa" erilaisille demlaluteillemme keskuudessamme


Lopetetaan natsittelut ja ohjataan "natsittelut" oikeaan paikkaan eli Stalinin ja stalinistien suuhun

Muistakaamme Tallinnassa vieraillessa käydä ulostamassa ja virtsaamassa neuvostomuistomerkkien päälle. Lenin ja Stalin ansaitsevat osansa tsuhniltakin. Osallistukaa neuvostoaikojen eli Moskovan miehittäjä-Ryssän ( Sovjet-Rossija) perinnön ratkiriemukkaaseen häpäisyyn, jotta vastaava neuvostoaikojen kumartelu ei enää toistuisi


Arvon generalissimus Stalin olkaa hyvä ja avatkaa suunne täältä tulee suursuomalainen paska suoraan monttuunne

--------------------------------------------------------------------------
Vladimir Lenin nuolee Seppo Lehdon pyllyä video. Olkaa hyvä:

----------------------------------------------------------------------------


Me tosisuomalaiset matkakuvaajat annamme tuhkatkin pesästä neuvosperinnön vaalimiseksi, vaikka poskipanolla Leninin patsaalle tai ulostamalla Stalinin patsaan suuhun:)


Ylläkuvatun neuvostoperintökäynnin jälkeen olikin aika tutustua nyky-Viron huomattavaan Vapaudenaukioon ja Vapaussodan 1918 ja uuden itsenäisyyden ajan muistomerkkiin:


Matkakirjailija tamperelainen Lehto Seppo kuvaa maailmaa videoin ja valokuvin, koska se on vähiten "kiihottavaa" erilaisille demlaluteillemme keskuudessamme8.9.2013 sunnuntaikuvia Tallinnan keskustan Viron vapaudenaukion kansanjuhlasta. Keskusta oli pyhitetty maratoonareille ja juoksutapahtumalle
Matkailua yhteiseksi tietoisuutemme kasvatukseksi


Seppo Lehto vieraili 6-8.9.2013 Tallinnassa 51-vuotisen juhlansa kunniaksi muistaen teitä digikuvin ja videoin:
-------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

PS: Elokuinen digikuva 2011 muistojen helmenä:----------------------------------------------------------

http://matkakirjailija.blogspot.fi/

-----------------------------------------------------------

1 kommentti:

 1. Muutos puoluehankkeen on hyvä raivata nämä erilaiset oikeat "natsittelijat" eli punatrollit, jotka eivät tunnista suomalaisia perinteitä, eivätkä osaa toistella kuin punaisia valheita pois joukoistaan ennen seuraavia vaaleja:

  Piraateissa ja Muutoksessa elää erikoinen karvapeikko @Kyuu Eturautti, joka haluaa samaistua mielikuvitushahmoihin ja punatrollien valheisiin tavastani tervehtiä ja joka toistuvasti yrittää häpäistä toimintaani punatrollien tapaan. Olen hänelle asiasta nyt jo toisen kerran lähettänyt postia. Palautetta saa antaa toisetkin:

  Lähetin hänelle viimeksi tänään 13.11.2013 palautetta:

  Arvon Kyuu Eturautti: Onko tekstisi asianmukaista, kun käytät halventavasti punatrollien kieltä Seppo Lehdon morjestelusta?

  Vain puhdasverinen kommari voi tervehtimistäni pitää "natsitteluna".

  Tiedät etten pääse laittamaan vastinetta aamulehden blogeihin, niin sekö houkuttaa suoraan "v...maan" kun tiedät ettet saa ketjuusi vastinetta?

  Kyllä pahantahtoiset helposti sinustakin saisivat vaikka mitä tekstiä aikaiseksi?

  Joten ole hyvä ja poista ko. tapaiset kirjoituksesi, kiitos.

  En minäkään ole arvioinut sinun morottamisiasi, saamisiasi tai pääsemisiäsi missään yhteydessä, enkä spekuloinut niillä. Mikä on motiivisi leimata seppo lehto-nimeä?

  Seppo Lehto

  Lähde:

  Kyuu Eturautti kommentoi_ 9 tuntia sitten
  eduskunnassa he häpäisevät koko instituution natsitervehdyksillä
  Aikas rohkean väitteen esität ja saat luvan kertoa kenestä puhe on. Ainoa tietämäni eduskunnan natsitervehtijä oli Seppo Lehto, joka ei kelpaa persujen saatika tiettävästi minkään muunkaan puolueen jäseneksi.
  Kyllä persuilta typeryyksiä on tapahtunut, mutta en nyt koe että...
  1. Viime aikoina olisi mitenkään erityisen outoja tapahtunut.
  2. Tai että muut puolueet olisivat viime aikoina sen vähemmän töpeksineet.
  Demareiden homontappomeiningit ja oululaisdemarin halu lukita naiset koteihinsa ovat nekin aika ikäviä nykymaailman mittapuulla. Pitäisikö näiden parin typeryksen takia tuomita koko sosiaalidemokraattinen liike? Ei mielestäni.
  Sinänsä yksi hyvä kysymys Arilta tuli. Mitä persut ovat saaneet aikaan? Henkilökohtaisesti uskon että esimerkiksi paljon parjattu Suomen Sisu on saanut aikaan paljon enemmän kun perussuomalainen puolue - ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista